}

Történetünk

Privát büfé

Privát büfé

A Kádárta Vendéglő 1983-ban nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, két testvér vállalkozása álmaként. A kezdeti időszakban afféle privátbüféként működtünk és elsősorban a környék lakói és dolgozói voltak vendégeink. Idővel azonban egyre többen látogatták a büfénket és a megnövekedett forgalom miatt hamarosan építkezésbe kezdtünk.
Búcsú a Fatehéntől

Búcsú a Fatehéntől

1995-ben estünk túl az első nagy átalakításon, privátbüféből családi étteremmé lettünk. A magyaros ételek váltak specialitásaikká és nagyobb rendezvények, céges vacsorák, családi ünnepek (esküvők, keresztelők) lebonyolítása sem okozott többet problémát számunkra.
Kádárta Vendéglő Panzió

Kádárta Vendéglő Panzió

2004-ben szükségessé vált, hogy ismét bővítésbe, modernizálásba kezdjünk. A környéken "Faházként" ismerték - és a mai napig is ismerik - vendéglőnket, amit egy jelképes temetéssel kénytelenek voltunk rövid időre bezárni mert ez alkalommal nem csak építkeztünk, hanem a szolgáltatásaink spektrumát is bővítettük.
Amellett, hogy stílusában hagyományőrző éttermünket minden tekintetben modern technikai eszközökkel ellátott konyhával támogattuk meg, a kor igényeinek megfelelően 8 szobás panzióval tértünk vissza a veszprémi vendéglátás palettájára.
Jelen

Jelen

2020-ban ismét építkezésbe kezdtünk, hogy még magasabb minőségű szolgáltatásban részesíthessük a hozzánk betérő vendégeket. Éttermünk és panziónk befogadóképességét egyaránt növeltük, és egy előadóterem is kialakításra került, ahol ezen túl céges rendezvények, konferenciák lebonyolítására is van lett lehetőség.
A Kádárta Vendéglő Panzió ma már 2. generációs családi vállalkozás, ahova még mindig ugyanolyan jó betérni, mint 1983-ban volt.

Cégadatok

Kádárta Vendéglő Kft.

Cím: Veszprém, Külső-Kádártai út 9, 8411
Telefonszám: (06 88) 458 413
E-mail: info@kadartavendeglo.hu
Cégjegyzékszám: 19-09-510329
Adószám: 14297531-2-19

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech