}

Programok

Síelés Eplényben

Síelés Eplényben

A téli sportok szerelmesei előtt megnyíltak a kapuk. Az eplényi Nordika Síaréna mindössze 10 kilométerre található a Kádárta Vendéglő Panziótól.
Állatkert

Állatkert

Az ország egyik legkedveltebb állatkertje a Veszprémi Zoo, ahol a világ minden tájáról találhatók állatok. A látogatók kirándulást tehetnek a jura korba, az őslényparkon keresztül. Az állatkert a Kádárta Vendéglő Panziótól 6 kilométerre található.
Kádárta horgász-tó

Kádárta horgász-tó

Horgászon a Kádártai Bányató vizében, élvezze a csendet és a nyugalmat, ami a horgászat sajátja. Sétáljon a környéken, és bízza a kapást a szerencsére. A horgásztó mindössze 2 kilométerre található a Kádárta Vendéglő Panziótól.
Kerékpárral a Bakonyban

Kerékpárral a Bakonyban

A Kádárta Vendéglő Panzió Veszprém folyamatosan bővülő kerékpárút-hálózatához csatlakozik. Induljon biciklitúrára és tekintse meg Veszprém nevezetességeit. (Vár, István király és Gizella királyné szobra, Erzsébet királyné szobra, Római kori Romkert stb.) Szállóvendégeink részére 2 kerékpárt tudunk ingyenesen biztosítani.
Helikopterezés

Helikopterezés

Ha sétarepülésről van szó, akkor a helikopter az egyik legjobb választás. Tekintse meg Veszprém városát madártávlatból. A reptér 3 kilométerre található a Kádárta Vendéglő Panziótól.
Veszprémi Vár

Veszprémi Vár

A Kádárta Vendéglő Panziótól 5 kilométerre található a veszprémi vár, ami történelmi örökségünk és a város központjában helyezkedik el.

Cégadatok

Kádárta Vendéglő Kft.

Cím: Veszprém, Külső-Kádártai út 9, 8411
Telefonszám: (06 88) 458 413
E-mail: info@kadartavendeglo.hu
Cégjegyzékszám: 19-09-510329
Adószám: 14297531-2-19

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech